Citiraj:
Autor trouble
Ček samo sekundu,možda sam omašio sport...kad kažemo da lik igra samo za svoju statistiku....tu mislimo da su mu golovi dragi...čisto da demistificiramo o čemu ti govoriš i o čemu ja govorim. Pusti ti to kaj farba nokte,kaj se i ne veseli baš kad drugi neko ga gol,kaj zabija protiv Espanyola....to su floskule za forumske neznalice kojima pokušavaju raspravu odvuć negdje u nebitne vode.
|
E moj problematicni, niti sam spominjao farbanje nokata, niti garderobu, niti njegovo ponasanje. Ni jednom rjecju. A posebice nisam isao smjerom da se pozivam na nekakve 'forumske neznalice' i sl. gluposti.
Samo sam iznio svoje misljenje. A ti si od mog osrednje dugog posta izvukao recenicu i nju citirao. Bez da si odgovorio ili barem spomenuo najvazniji dio tog posta.
I onda cemo spominjati malo floskule i forumske neznalice? Ma daj jebote, ne odgovaranjem na najvazniji dio mog posta i na samu osnovu istoga zelis ne navuci na tanki led. A tako mi se stvarno ne da 'raspravljati'.
Mozemo se jednostavno sloziti da se ne slazemo.
Nisam uopce spominjao lakiranje nokata. I jos sam jasno dao do znanja da ne zelim ici tim putem. Samo sam nogomet i teren spominjao. I iznio svoje misljenje.
Sad zasto neke toliko smeta ako netko ne dijeli njihove misljenje meni nikad nece ici u glavu