Citiraj:
Autor gnujko
Super Thore, kad budemo u Pepsiju ti ćeš nam bit izvidnica hehe
|

Meni je Mutsuki killer DD. U zadnje vrijeme čak i u duele ulazim. S Minekazeom uvijek, a sa ostalima ako su na malo HP-a.
*rant on*
Vratio se još malo igrat poslije poslijepodnevnih divizija sa Smokijem i Mitrom, i poraz za porazom s Pepsi. Ja bi valjda trebao bit Rambo ili ne znam što. 5 partija za redom mi dodijele kriplove od tima. U jednom 2 Pljeske na našoj strani, 4 DDa sveukupno, na drugoj Pljeska i 5 DDa sveukupno. Mapa Ocean. Vidim da su na jednoj strani samo DD-i i krenem tamo da ih rješim - jebeni stealth fire = goli k... pardon torpedo. Najiritantnija stvar u igri. Samo me hajcaju i kljucaju sa HE-om 2-3 DD-a a ja im ne mogu ništa, niti izbjegavat paljbu. Naravno, naši DD-i pali u prve 2 minute i GG + ALT & F4. Još sam uspio jednog potopit skupa s Nurnbergom.
Zadnja partija ona noćna mapa, idem do D baze pratit idiota u Fusu koji ide ravno naprijed prema bazi koju očito capa DD (miče se traka). Ne stignem na vrijeme, još nam se pridruže neprijateljski New York i Myoko. U pomoć dolazi naš DD. Držim daljinu od +10 km da me ne one shota BB i kroz par salvi i Citadela pada Myoko, s njime i naš DD. Vraćam se natrag i vidim cijeli tim potopljen. Još mi DD sere da koji K. sam išao natrag da mi je on došao pomoći...
Ne mogu. Idem van na pivu jer ovolika količina gluposti 5 partija za redom mi je previše. Po prvi puta mi je ponestalo dnevnih reportova.
*rant off*
EDIT: Nikako ne igrat Pensacolu ili neki drugi CA mamuran dan poslije, dok su refleksi na minimumu.