Citiraj:
Autor buljo
Cuj ga, polusezona, a koliko traje ova sezona zasad? Kaj da gledam kaj je bilo prije 5 godina kad je bio strah i trepet kad je pucao slobodnjak?
Zabio je 2X golova, protiv velikih ekipa nije zabio ili mozda neki.
Real protiv slabijih rastura, i ronaldo isto a cim dodje neki da im parira di je onda on? Nek zabije psgu 4-5 komada, nek atleticu zabije par komada.
Osim toga kad podvucemo crtu, svake godine zabija ko na traci, a zasto otkad je u realu ima koliko ono lp? Koliko prvenstava?
|
NIsi mi odgovorio na prvo pitanje,pa ću ga ponoviti...koliko igrača na svijetu u prvoj lizi ima do polusezone prosjek veći od gola po utakmici? Koliko igrača na svijetu ima u zadnjih 5 godina prosijek veći od gola na tekmi? Pa ne razgovaram s čimpanzom jebomubog da te bananama mitim za odgovor. Potom mi možeš reć kolko takvih znaš u najačoj ligi na svijetu.
Ova sezona traje malo više od 4 mjeseca. NIje došlo ni do pola.
Kad dođe neko da im parira Ronaldo je u prvih 11. Nekad i naštanca Bayerna u polufinalu pa uvede momčad u finale koje dobije,nekad i ne. Ne znam dal si primjetio,no nogomet je momčadski sport.
Ima jednu ligu prvaka i jedan naslov u Realu do sada.
Citiraj:
Autor Mileni
Pod najbolji statisticar mislio sam da lik igra samo za svoju statistiku. On ne igra radi Reala, niti za Real. Real je tu radi njega.
|
Ček samo sekundu,možda sam omašio sport...kad kažemo da lik igra samo za svoju statistiku....tu mislimo da su mu golovi dragi...čisto da demistificiramo o čemu ti govoriš i o čemu ja govorim. Pusti ti to kaj farba nokte,kaj se i ne veseli baš kad drugi neko ga gol,kaj zabija protiv Espanyola....to su floskule za forumske neznalice kojima pokušavaju raspravu odvuć negdje u nebitne vode.
Čisto prije nego što krenemo u bilokakav oblik rasprave da znate činjenicu da je lik najbolji asistent kluba od kad je tamo....da nebude spinanja poslje
Jer postoji razlog zašto je bio nedodirljiv kod svih trenera kod kojih je igrao(a popis imena je impozantan) a postoji razlog zašto mi kenjamo gluposti iza monitora a nismo ti treneri tamo.