View Single Post
Staro 09.01.2016., 12:07   #1985
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
paa sitno, možda 0,2 gola po susretu a Real od ukupnog broja bodova otprilike isto, vjerojatno 20-30%...to ti je ono, zabije u 10 utakmica 11 golova, a u 7 tekmi ne da gol...

No opet, nije ni najbolji statističar jer Messi u karijeri ima više golova po susretu, puno manje golova iz penala, daleko je bolji i u asistencijama i u kreiranju igre, a o igri 1 na 1 da ne pričam.

A tek kad pogledaš statistiku individualnih nagrada i osvojenih naslova...Ronaldo je daleko od najboljeg statističara.
Pod najbolji statisticar mislio sam da lik igra samo za svoju statistiku. On ne igra radi Reala, niti za Real. Real je tu radi njega.

A ova ekipa koja spominje neke polusezone neka ponovno procitaju moj post. Sve gore navedeno se bolesno lako izgugla, a nisam spominjao samo ovu polusezonu.

I neki se kao mala djeca stalno vracaju na te fore 'nisi realan, pa ti mrzis ronalda'. Nije da mi je drag, ali sam realan. Jer gore nabrojano su samo ciste brojke. Nisam spominjao neke njegove osobine koje su mi mrske, vec samo utakmice koje isti igra, ali i utakmice u kojima isti statira.

Niti sam ikad tvrdio da Ronaldo ne valja. Toliko lud/glup nisam, jer lik je fantastican igrac. No ono sto tvrdim i pri cemu stojim - on igra za sebe. A ne za klub. Klub igra za njega i njegovu statistiku.

Ponovno cu se vratiti i napomenuti izjednacujuci gol protiv Atletica u finalu LP, kao i na njegov gol za 4:1 iz penala u istoj utakmici. Prvi gol je trebao slaviti ko lud, ali ga uopce nije proslavio. Za cetvrti gol, onaj kojeg je on zabio, svi znamo kako je slavlje i urlikanje islo.

Ovakvih primjera ima jedno 100 kad je on u pitanju. Zato i tvrdim da je najbolji statisticar na svijetu.

Za ekipu koja spominje njegov period u ManUtd... Pa taj ronaldo i ovaj danas nisu dva ista igraca. Onaj je probijao, nabacivao, udarao, grizao, driblao, klizao, ma sve. Ukratko - borio je se. Za ManU. Ovaj danas zabija kud i kamo vise, no sve gore nabrojano vise nema.