View Single Post
Staro 09.01.2016., 01:44   #1976
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Samo sekundu,dal pričamo o istom igraču šta je prošle sezone zabio 61 gol u sezoni? Dali je to čoek kaj je 5. sezonu za redom preko gola po utakmici?

DA ili NE

Ove fore Bale bi...ja isto tako mogu tvrdit da bi i Zahora zabio ali to spada u Sci-Fi...ja se volim činjenica držat.

U svim ligama petice samo je jedan igrač koji se može sa njime mjeriti...i da neko tvrdi da bi bio bivši? Nemoj se ljutiti....ali ovakav bollocks dugo nisam čuo

Odi vidi zadnje 2-3 sezone Rooneya...i tamo cijela momčad radi da momak zabije...pa nejde i nejde....da ne pričamo o Giroudu u Arsenalu,o Costi u Chelseu,o Bacci u Milanu....teoretski o 100% svijeta gdje mole boga da napadač bar bude na 0.5 golova po tekmi i gdje 10 igrača muku muči da to omoguće....a u Realu bi se riješavali lika koji ima jedini u ozbiljnim ligama na planeti gol preko tekme
Da, pricamo o istom igracu. I upravo si nabrojao apsolutno sve sto sam napomenuo - statistiku istoga. No znas kako kazu? Statistika je kurva.

Pogledaj mu statistiku ove godine. Dojmljivo, zar ne? Ma sta dojmljivo, fenomenalno!

Ali onda pogledaj koliko golova je postigao protiv jacih ekipa (valencia, barca, psg, itd.), a koliko malmou i sl. ekipama.

Meni osobno je Ronaldo najbolji statisticar na svijetu. A sve sto si nabrojao samo to lijepo pokazuje. No da se ne vrtimo samo na ovu sezonu, pogledaj realov skor protiv 5 najjacih ekipa prosle sezone u Primeri. Zbroji im bodove samo iz tih utakmica. I zbroji ronaldove golove u tim utakmicama.

Pa mozes tako jos par sezona unazad. Naravno, treba i 'male' utakmice dobiti da bi se nesto osvojilo. Ta tvrdnja je istinita. No sta ti znace te utakmice kad u ovim 'jacim' gubis apsolutno sve bodove? A ponajvise zato jer ih igras sa egomanijakom koji ne zeli ni potrcati ili se potruditi, vec bi samo da mu se servira i da trpa.

Da trpa odlicno - naravno. Samo bi totalna budala to osporavala.
No nekad se moras malo i potruditi da dodjes u neku priliku. A to se tom gospodinu jednostavno ne da. Covjeku je pak vaznije da on trpa nego da real osvoji bodove, sto se najbolje vidjelo kad su prije dvije godine osvojili LP.

A ako cemo vec brojati trofeje i to uzimati kao nekakav status, onda je Sergio Busqets 10 kopalja iznad Ronalda