Citiraj:
Autor buljo
A cuj ja sam pljuvao po drogbi koji je isto legenda, tip od skoro dva metra pada na ubod komarca, dok imas s druge strane ibru koji je slicne gradje i taj ne da ne pada nego rusi sve oko sebe. A jos je i simpatican sa svojom retorikom.
Ronaldo ima predispozicije da rusi sve oko sebe, fizicki je najmocniji igrac danas a pada ko drogba.
Cak bi mu se i progledalo kroz prste da nije takav egocentrik kakav je, portugal je ispao jer je on htio pucat zadnji penal da mu svi klicu i da bude u prvom planu, nije docekao da ga puca. Slavlje gola koji je potpuno nevazan kao da je odlucio ligu prvaka, iznudjivanje penala i dizanje ruku, ne slavi sa ekipom kad on ne zabije.
On je prevelik teret realu al to oni ne shvacaju, pa jebemu otkad je dosao u real osvojili su jedno prvenstvo i jednu lp, halo imate masinu za golove?!?!
Kad ne dobije baloon d or ne pojavi se...
Zapamtite, kad on ode iz reala, real ce se nakon kraceg privikavanja preporodit.
|
A gle,i Ibra je morao iz Barce zbog Messijeva ega,kao i Gvardiola,pa sto onda?
Slava svakome lupi u glavu,a nismo svi isti!
Ja isto mislim da Real treba dosta igraca promjeniti,ali Ronaldo nije jedan od njih.Prije bi se rijesio Pepea,Kroosa,Arbeloe,Benzeme,pa cak i Modrica jer nakon ozljede vise nije ni sjena kakav je bio.Realu treba jedna brza spica koja moze pratiti Balea i Ronalda ,i jedan kvalitetan stoper ,jer niti Ramos nije neka marka kako svi misle.Marcelo je isto defanzivno jako los,tako da treba otraga zakrpati puno toga.Po meni treba dati kontinuitet Hamesu i Iscu jer su obojice vrh,ali rijetko igraju