Gle ,decki. Treba biti objektivan i priznat da su on i Messi dva najbolja na svijetu,poslije njih dugo nitko pa onda mozda Dibala iz Juvea.Mali ima perspektivu biti najbolji,ali ono kaj kaze trouble,treba biti najbolji.
Ja ne volim Messija,pa ne pljujem po njemu,ali vi majko ,kao da vam je Ronaldo pojeo čevape!
Imam ja frenda koji mrzi Ronalda ,isto kao neki ovdje.Kad ovaj zabije gol,ovaj mi na kavi kaze da se uvijek nađe na pravom mjestu i da ima srece.Pazi,UVIJEK!
Kak se onda nas Modric nade na pravom mjestu svake dvije godine?
Pustite covjeka na miru,tip je legenda vec danas,volili ga ili ne!
Ni meni nije simpatican ,drazi mi je Costa,ali da je najbolji,je!
Ps:Buljo,nisi u pravu kad govoris o velikim i malim tekmama.U koliko velikih tekmi nije bilo Messija,pa tko mu spocitava? Isto igra toplo,hladno,a ljudi samo vide njegove dobre poteze.Isto ne igra obranu,pa sto onda?
Govoris o ovoj sezoni.Pa cijeli Real ne igra nikako.I sto bi sad Ronaldo trebao sam rijesiti svaku tekmu?
Jedina je cinjenica da Messi ima klasnije igrace oko sebe,i zato ima vise titula.Da je Ronaldo u Barci zabijao bi puno vise ,ako je to uopce moguce zabiti vise.Slazem se da treba prepustiti par slobodnjaka Baleu ili Hamesu.