Citiraj:
Autor 9800pro
Kaj će mu Atmos u toj sobici?
Atmos je rađen za puno veće prostorije a samo poradi kapitalizma ga nam se gura u stanove...
Drugo, da i hoće Atmos onda mu baš treba dedicated prostorija samo za kino, znači zvučna izolacija i sve.
I jedna manje poznata stvar, zbog toga što je Atmos dosta procesorski zahtjevan a proizvođači pohlepni umjesto da stave jače CPU-ove u receivere oni oslabili kalibracijski dio. Jedino receiveri i procesori od soma eura pa nadalje su ok za to.
Bolje 5.1 u akustički tretiranoj prostoriji nego Atmos 7.2.4 u sobi sa zidovima od strojne žbuke gdje samo čeka da sve počne zvoniti.
nhf Igorr, samo razlažem stvari malo 
|
Evo na, ni krivog ni duznog iznapadao mene i strojnu zbuku

Ma sve ok, ali mislim da ce meni i ova prostorija biti cisti gust, kako za PQ tako i za SQ. Ako primjetim da mi "zvoni" ili stogod, mozda se i upustim u neke preinake, ali za sad ce morati posluziti kako i je.
Daleko od toga da nas ne bombardiraju sa "must have uber mega cool" stvarima. Stvar je u tome da sam svjestan toga ali bi neke stvari poput atmosa isprobao cisto radi "igranja" i gusta (iako mozes mislit sto ce mi faliti dok ga ne budem imao) a ne radi neke velike koristi, naravno ako financije dopuste.