Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.01.2016., 17:32   #19012
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
@Vuco,

hvala na savjetu..
Slozio sam si tablicu gdje si svasta gledam po isplativosti,
neki imaju veliki servis i gume, a nemaju regu, a neki imaju regu al nemaju nist drugo, pa si onda računam total iznos kao kupnju jer to moram dat u prvih 1mj sigurno, a ne samo cijenu vozila..

sto se tice godisnje kilometraze, planirana je 5k, povecana za 50% je 7.5k, a ja sam dao lufta do 10k

@panoramix
ako ljudi smatraju kompakt auto velik, onda imam problem, jer to je meni srednji autic, a ne velik auto..
a za sve drugo rečeno, pa svi bi se mi hebali al da nam ne uđe

da ne bi bilo zabune, ne bjezim ja ni od ekstra potrosnje ni od troškova odrzavanja, ali ne zelim davas 1500kn za nesto sto drugdje kosta 300kn, ili, ne zelim kupit auto za 40k i onda da mi rikne pumpa i turbo pa spicim 1/3 cijene auta na popravak...

za ovo drugo imam, imam para i za kupnju auta od 20k eura (da se hrvate pita ja bi vec trebo imat novog bmw 3 u garazi, ali necem o tom), ali mi tako nesto ne treba, trebam nesto pristojne velicine, snage, sigurnosti i da me ne zajebava od prvog dana kupnje, a da mogu iskesirat i bok, banka i kerefeke me ne zanimaju...

i30 sam takodjer gledao, ali sve mi je nekak mal skuplje, ali ima par komada koji mi upadaju u rang i na listi su za uzet u obzir
pogotovo jer su noviji i nema puno problema (bar sto ja znam)..

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote