View Single Post
Staro 08.01.2016., 15:11   #848
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Gabre, pitanje je koje uvjete gledanja ljudi imaju. Nas par % imamo neke kriterije ispod kojih ne idemo ali za ostale ljude koji imaju samo telku i neki player obični ac3 i dts su dobri. Mislim da ne treba drobiti više po tome.
E i da, kako ti ne radi 3d na kodiju, meni rade, mkv i iso fajlovi...?
naravno, to sam i sam pisao.

Nisam dobio objasnjenje za 3D kako ga upogoniti na Kodi-u?

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
@gabre
Kako nema
Veci bitrate=veci file=bolja kvaliteta zvuka

Nije to nikakvo drobljenje vec citat iz clanka koji objasnjava i docarava pravo stanje stvari, a hoce reci da studiji cesto u dts hd formatu ne koriste maximalni bitrate vec tek pola, sto odgovara obicnom dts. Onu razliku od par100mb cine dodatna 2 kanala - 5.1 naprema 7.1.

Dts hd moze biti lossy i lossless, a citat objasnjava situaciju kada je koristen lossy audio zapis. A to se desava vrlo cesto, nista drugo.

A to sto ti ispod nekih kriterika ne ides, okaci macku o rep jer kod nekih BRova uopce neces znati da ne slusas lossles sound.
morao bih se ukljuciti dublje u tematiku, no po isprobanome, DTS HD MA zvuci daleko bolje od obicnog DTS-a.

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Sudeći po slikama, Gabri za početak fali solidna soba za slušanje
hmm, ne razumijem, imam dedicated prostor samo za kucno kino, 106" platno, marantzov receiver, solidan setup zvucnika, i sad je to sto nije knauf na zidu presudno za zvuk?
Da je moja kuca, vec bi bio gore, ali posto nije, iskoristi sto mozes.

Ja ovdje nisam vidio da itko ima ovako dedicated sobu za kucno kino osim mene. Sve nesto po dnevnom boravku, zbijeno u kut, itd.
Gabre je offline