View Single Post
Staro 08.01.2016., 12:22   #912
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
Da, žestoko je stišan. Da pomaknem kauč prema naprijed bio bi preblizu platna za 16:9 format, sad je 3,5 metara od 92" .
Hm da. Ako ti ikad bude dosadno u životu i bude ti se išlo u pretjeranu zafrkanciju onda bi mogao dobiti nevjerojatnih 20 centimetara - ugradbeni stražnji zvučnik

Meni će na kraju ispasti 420-425cm do glave. Mislim da će mi 135" biti na granici, a još kad pomislim da sam pomišljao i na 150"... Vrat bi polomio, dobio kroničnu migrenu i onda sve poprodavao i iselio

Citiraj:
To moraš poslikat kad bude gotovo, baš me zanima obzirom da ću i ja eventualno u drugi prostor preselit gotovo identičnih dimenzija.
Može, nema problema. Obećali su mi da će kompletna žbuka i podna obloga biti gotovi kroz mjesec dana, nakon toga još nekih 2 mjeseca da rješim parkete, pločice i pituranje zidova... i eto slika u 4. mjesecu

Citiraj:
Od koga to uzimaš? i ja sam gledao ta HiViLux platna, imaju najjeftinije "tensioned" modele platna...još ni samnisam na čisto što ću u budućnosti jer cijene velikih TVa padaju a sveke godine ih ima sve više

Si odlučio nakraju koji ćeš PJ?
Od kolege zokisan. Ma ja sam probao naći nešto konkretno o njima, ali čorak. Ništa od pravih recenzija. Ali računam da moraju biti opet miljama daleko od običnog bijelog zida
Ako ne budem zadovoljan možda uložim u nešto bolje u budućnosti.

Jesam, 99% da ću se rastegnuti do http://www.sony.co.uk/pro/product/vpl-hw65es/ Moram pratiti da ga probam uhvatiti na nekoj akciji, kakvoj takvoj.
Igorr je offline   Reply With Quote