View Single Post
Staro 11.10.2005., 09:12   #20
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
asp.net necu ucit iz vjersko/politickih razloga ...
MySQL je stvarno ... sranje ... za neke osnove (male) potrebe je oke...ali je od stvarno glup! Ali opet zbog vjersko/politikcih razloga ga koristim
looolchina

fair enough

al evo, imam jedan dosta dobar razlog zasto recimo nevalja ignorirati nesto samo iz vjersko/politickih razloga.. programer sam dosta dugo.. kojih 15 godina.. i ono sto sam naucio je da lova okrece svijet.. jel, trebalo mi je 15 godina da to naucim ... the thing is da se aplikacije (web aplikacije) u asp.netu brze razvijaju pa to znaci da se moze vise zaraditi... to je recimo cisto iz komercijalnog kuta gledista...
asp.net se isto moze spojiti na mysql tako da se moze zadrzati ta baza ali bi ja recimo preporucio msde. to je desktop verzija ms sql servera. fali mu neke stvari kao sto je data warehousing, distributed transactions i ostale vise manje beskorisne (u pogledu web programiranja) stvari. baza je puno stabilnija od mysql-a i besplatna... hosting za ove stvari se bez problema moze naci i to za stvarno male novce.

ovo sve vrijedi ako se na programiranje weba gleda sa komercijalne strane.. ako je iz hobija.. eh onda.. nula bodova