RNGesus. CA imaju najkonzistentnije pogotke odnosno šansu istih. Kao što sam naveo primjer ranije, jedan dan nemrem otok pogodit, drugi dan cijelim Citadele šakom i kapom. One shot Furutake na manje od 7km, po Citadela Clevelandu i Omahi ispod 10 km sve u istoj partiji. Recimo s Coloradom u zadnje vrijeme nisam gotovo ništa Citadelirao. Samo konstana šteta na temelju 403mm kalibra, najviše nafarmano na Tirpitzima.
Jučer skupio sa Mutsukijem 14. bod na kapetanu. Sad ganjam 15. koji otključava Concealment Expert. Sa 179000 potrebnog XP-a sa 14. na 15. tek sam na 70% lol. Svaki slijedeći bod je brutala dohvatit naprema prethodnom:
http://wiki.wargaming.net/en/Crew_(WoWS)
---
Igrao Ranked jučer od kako je počela 3. sezona. Malo previše riskiram, ali mi je još uvijek Mutsuki go-to brod za Ranked. Stavio sam sve premium Consumables i zastavicu za +5% (IIRC) brzine i sa boostom ovo čudo vozi skoro 43 čvora.
Najimpresivnija borba od jučer gdje sam preokrenuo izgubljenu partiju. Oba tima idu na A bazu. Ja skupa s njima. Kako je unutra Farragut & Minekaze, Minekaze i ja iz našeg tima nismo puno mogli jer se naš tim fokusirao na sve samo ne DD-e. Bježim iz B capa jer vidim da je to samoubistvo ostat tu, i krećem na A bazu. Capam A uspješno i vidim da mi je pol tima na dnu mora protiv Farraguta, Clevelanda, Warspitea, New Yorka i Nurnberga. Ostala nas trojica.
Kad sam bježao sa A baze, vidio sam da je Farragut na oko 1600 HP-a. Reko idem okušat sreću još jednom na A bazu pa gdje puklo puklo. Jurim natrag i vidim kako mi se približava Cleveland između dva otoka. Lansiram obje salve na njega i nastavim dalje pritom nestajući iz njegovog vidokruga iza otoka. Bam! Prvi kill. Neprijateljski tim je počistio što se počistiti dalo kod A baze, i sad je u lovu na ostatak našeg tima. Reko idem barem još probat Farraguta rješiti jer znam da mu nije puno ostalo, možda mi se i torpeda reloadaju do tada. Izletavam iza otoka ispred Farraguta, Warspitea i Nurnberga. S 3 pogotka pada Farragut, bacam dim i okrećem za 180° uz lansiranje torpeda na Warspitea. Bam! Warspite ili je imao tunnelvision ili nije misliio da sam stigao lansirati torpeda - one shot kill. Već pišem timu kako sad imamo šansi jer smo podjednaki s bodovima ili blizu. Vraćam se prema centru mape i primjetim kako u istom smjeru plovi New York na full HP. Brži sam i biti ću iza otoka prije nego on stigne. Netko drugi ga spota pa ga cijelo vrijeme vidim. Sačekam ga par sekundi i na 3 km izletavam van - Bam! pada i on, još jedan one shot kill.
Tu sam postao malo presiguran u sebe, krećem prema A bazi da i to osvojim no tamo me sačekao Nurnberg. Kako sam bio na malo HP-a rješio me u dve salve. No, minutu poslije pada i on a mi dobivamo pred par minuta izgubljenu partiju.