View Single Post
Staro 11.10.2005., 03:00   #31
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Nema smisla uređivati MP3 na način koji ti predlažeš budući da s tim ne dobivaš ništa. Ako MP3-icu od 320kB prebacuješ u 192kB, gubiš kvalitetu zvuka, ali dobijaš manju veličinu datoteka, a time i manje zauzeće diska.
U većini slučajeva se baš o tome radi , inače sve bacam na 128kbps no tu je još i rezanje tišine , niveliranje...
ono 128-256 je navedeno kao čisti primjer te je moglo biti 256-128....

Citiraj:
Intelov agresivan marketing ne bira sredstva pri promoviranju Intelovih proizvoda, pa prijeti firmama s raskidanjem ugovora o nabavi Intelovih procesora ako firma počne rabiti AMD-ove procesore.
Ako sam ja ta firma, zašto bi me to sekiralo ? Hebe mi se za njih, nabavljam robu koja je jeftinija a jednako kvalitetna !! To su sve marketinški trikovi , od kad postoji AMD bio je usmjeren na potrošače plćeg džepa a to što firme žele zaradit i na tom djelu tržišta je druga priča.

Citiraj:
Ono što pokušavam reći je da danas AMD-ovi procesori za većinu korisnika predstavljanju bolji izbor nego Intelovi.
Istina i to debela samo zato što su jeftiniji , šta bi kupio da obje firme imaju identične cijene procesora ?
stuc je offline   Reply With Quote