View Single Post
Staro 06.01.2016., 03:51   #23
Mileni
Premium
 
Mileni's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: zg
Postovi: 1,554
Dugo na Androidu, planirao se sa 6S vratiti na iPhone. Kako sada stvari stoje, jos neko vrijeme cu koristiti Android.

Ali je i dalje u planu povratak na iOS. Zasto? Zato jer je uvjerljivo najstabilniji i fluidniji. Aplikacije su uglavnom bolje napravljene (mislim na 3rd party aplikacije), a razlog je jer developeri vise vremena i truda trose na iOS (puno, puno veca zarada od Androida), znam jer i osobno to radim.

No volim otvorenost Androida, ne mislim na customizaciju, jer za to vise nemam ni vremena, ali ni volje. No volim sto aplikacije nisu sandboxane.

Ali da bih presao na Android, on bi morao jednako raditi kao iOS. A to ni jedan ne radi za sada. Za 2015 sam promjenio 9 Androida, uglavnom svi flagship uredjaji. A tu pricam samo o osobnom/privatnom mobitelu. U firmi sam ih isprobao i koristio gotovo sve sto se kod nas na trzistu nudi (pricam o brand name uredjajima). I ni jedan nije blizu iPhoneu 6s po pitanju brzine.

Ne samo 6s, vec ih 99% i 5s pojede za dorucak.
Ali naravno, i Android ima svojih prednosti, zato ga uostalom i koristim (trenutacno sam na OP X-u).

Drugi dio je integracija sa OS X-om, no ok, tu ga stvarno ne bi bilo fer usporedjivati sa androidom, pa to ni ne radim.

No ako cemo biti fer i korektni, zasto tebe iPhone toliko bocka? Na drugim portalima vidjam slicne komentare od tvoje strane. Ono, ekipa koristi Samsunge, HTC, Sonye, kineze, pa na kraju i iPhone. Zasto je tebi iPhone i njegovi korisnici toliko zanimljiv?
__________________
"There he goes.One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die"
Mileni je offline   Reply With Quote