View Single Post
Staro 06.01.2016., 02:07   #2305
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Kuciste Thermaltake F52 Suppressor i napajanje EVGA G2 750W su kupljeni i ugrađeni.

Slike cu staviti sutra, biti ce u temi kejbljiving job!

Sada da prenesem iskustva:

KUČIŠTE:

Prvo sta moram rec, onaj ko cilja na tisinu ovo je definitivno kuciste za njega, u sobi u kojoj mi je mrtva tisina, ventove sve kada stavim na max jednostavno se jako malo cuju a kuciste mi je ni pola metra od glave, na najnizim okretajima se nista uopce ne cuje, a da napomenem da postoji i verzija bez prozora koja je jos osjetno tisa jer ima debelu i tesku stranicu sa materijalom koji prilicno dobro izolira zvuk.

Šta se tice performansa:
Kuciste ima super airflow sa stock ventovima koji su stvarno tihi a rade jako dobar posao. Na r9 390 temperatura na najnizim okretajima ventova na kucistu nije prelazila 69-70 stupnjeva u Dragon Age inquistionu koji prilicno jako przi grafu, a na Zalmanu Z11 su temperature isle na 83-84 stupnja, znaci debelih 13 stupnjeva sam skinuo samo sa promjenom kucista, a racunajte da imam i stock vent na procu koji također radi utjecaj na grafu, sa nekim aftermarket bi temperature bile jos 6-7 stupnjeva nize sigurno.

U vezi izrade i kvalitete:
Znaci kuciste je ko tenk, tesko je blizu 13 kila prazno, ima sve potrebne filtere za prasinu, ima puno prostora, i da se dobar cable managment napraviti (sutra stizu slike), cvrsto je ko kamen i vidi se da je izrada bila na nivou, također tu je i fan kontroler.
Ono sta moram rec da je kuciste bas bombon, onaj veliki prozor stvarno radi magiju, i uz par ledica, i pokoji LED ventilator moze se stvarno remek dijelo napraviti.

NAPAJANJE:
Ono sta mogu potvrdit je to da je napajanje tiho, ja ga drzim na ECO modu i mislim da se vent ni ne pali cak, normalno dalje je sve standard, full modularno, 80 plus GOLD, nema se sta lose reci.

Jedina novost je to da nejde vise sa 10 godina garancije nego sa 5, tako stoji i na sluzbenoj stranici, znaci tamo di sam ja kupio je ducan davao 2 godine, za ostalo sam se registrirao kod EVGE i odma u roku 2 minute dobio mejl sa potvrdom registracije. Ono sta je najbitnije da kod EVGE imate ultimativan support, i napajanje uopce nemojte davati u ducan gdje je kupljeno nego ga direktno saljite EVGI, tako vam je najbrze i najjednostavnije dobiti reklamaciju ako bude problema.
Sphere je offline   Reply With Quote