View Single Post
Staro 05.01.2016., 01:28   #8624
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Exclamation

Pošto je gaming računalo za oko 5000 kuna najjača stvar treba biti grafa.Vodeći se po benčevima 3d mark mora biti najbitniji.Znači nijedan od ovih sistema,osim onaj sa fx 6300 i xfx r9 380 nije u tom cjenovnom rangu nego je skuplji.Čak i konfa sa fx 6300 je skuplja jer sam 970 chipset i 6300 je skuplji.Ja sva ta 4 sistema kad sam slagao u svoja 3 šopa sam dobio barem 350 kuna skuplje nego "vaši" šopovi.Ok,moguce je da nemam iskustva tu kod nas jer ne uzimam kod nas.Ali moj sistem bi performao 'neck and neck' sa fx 6300 jer je to gejmerski gledano najjače složeno.E sad ako ''vaši šopovi imaju tolko niže cijene,dobro,ali onda bi imoj imao 400 kuna nižu cijenu i onda odeš na 380X dok ostaneš oko 5000kn sa još dodatna 2 do 3 venta(i 1 u kucistu)ako zelis.Dajte argument da ce performati lošije.Fx 6300 kolko je bolji u multithreadu je losiji u singlethreadu to i sami znate znači gaming je ista stvar.U ploci idim dovoljno konektora,1 pcie 2.0 x16,msm da ta konkretna drzi oko 1.43v za quad core jer ju kolega ima.Napajanje je slabije ali je certificiano do 84%,s time da je mali Athlon tamo to je u redu a i 225w R9ke ne ceradit prevelik pritisak jer drzi dosta cist prolaz struje te ima klasicne overvoltage,overcurrent i sl. Zastite kao nesto skuplj napajanja.
😉