View Single Post
Staro 04.01.2016., 22:06   #257
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Zato postoji podjela na psihičke i fizičke probleme i postoje stručnjaci za oboje. Ne shvaćam poantu.

Nisi razumio, bolesti za koje si si sam uzrok ne bi trebali biti na teret drugima. Liječenje od alkoholizma ne bi trebali drugi plaćati, komune ne bi trebali drugi plaćati. Odgovaraš za svoje postupke.

Pusti lomove nogu, mišića, psihičke bolesti i ostatak naslijednih bolesti protiv kojih ne možeš ništa.
Razumio sam ja jako dobro. Bilo je govora da se zdravstveno treba poskupiti ako si debeli, ako pušiš ili cugaš i nemam ništa protiv toga. Ali bilo bi pošteno da se poskupi i ako je netko skijao rekreativno pa polomio kosti, neka si to sam plati. Također ako je netko živac i pizdi do podne na sve oko sebe a poslijepodne na cijeli svijet da si sam plati ako dobije čir na želucu ili infarkti tak dalje. Naravno trebalo bi to i sve dokazati, npr. da si dobio cirozu jetre jer si svaki dan žlempo kolu ili si dobio uplau prostate zbog nejebice.

Poanta je da se kod nas i sirotinja može liječiti, privilegija ili pravo za sve dok je to u npr. u Kanadi roba koja se kupuje.
Mladenxy je offline   Reply With Quote