Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.01.2016., 22:05   #18910
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
magare, kako znas da je dif pregrijan?

Isprobao sam osmicu po snjegu ovih dana... naspram 6 puno lošije i skreće i staje, recimo da su gume isti dot i klasa, sto se stajanja tiče zeza dodatna masa, a što se skretanja tiče, vjerojatno je stvar u preširokoj gumi koja nije baš za snjeg 235 je širina i ne smije ići uža, pitao sam na tehničkom, 6 ima 195.... što se tiče penjanja uzbrdo po snježnom putu, 6 ide ravno i bez problema, 8 stalno iskrivljuje dupe u jednu stranu i nakoso se penje, kao npr ovaj https://www.facebook.com/audii.ik/vi...9/?pnref=story nekad se dupe nakosi i kod kocenja po snjegu, po suhom je normalan, dali je to normalno ponašanje ili je potrebna optika ili nešto? što se tiče silaska sa brda, razlika je ogromna, sa 6 treba malo pripaziti i sve ide bez problema, 8.... pa to ode nizbrdo u qurac bez problema se gubi kontrola, morao sam se spuštati 2 km/h da ne bi slučajno krenuo brže jer nema šanse da ga zaustavim ako krene, jedino drvo... govorim o prtljenjacima kojekakim strmim, pod snjegom, ne asfaltiranim prometnicama

Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 04.01.2016. u 22:45.
HONDA type R je offline   Reply With Quote