View Single Post
Staro 04.01.2016., 21:20   #1153
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Yamato FTW. To je po dizajnu OP brod koji jede druge BB-e. Tako kaže sam WG. Zato i pojede Montanu u 9-10 slučaja.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Ako skupim pare i volje dat ću Mutskiju drugu šansu (bar imam sve researchano). Kapetan mu je u rezervi.
Mutsuki ti je kompletno drugačiji način igranja od RU ili USN DD-a. Dalje su svi IJN takvi. Minekaze je zadnji u liniji koji je torpedo spammer, valjda do Shimakazea koji je po meni čisti OP jer nema puno CV-a u višim tierima.

Uglavnom, meni je Mutsuki brutalan DD. Jači od Minekaze u duelu iako ima dva topa vs. njegova 4, ali mu se ta dva jako brzo okreću što je unikat u IJN DD liniji. Torpeda nisu uopće spora, već princip stealth lansiranja traži strpljenje i pažljivo biranje meta: CA ako ide prema tebi ili će izronit iza otoka, i svaki BB pod uvjetom da niti jedna od navedenih meta ne bježi od tebe. Uredno potapam i DD-e sa Mutsukijem. Najveći plus savladavanja Mutsukija je predviđanje gdje i kako se flota kreće i što će se događati. Prije svakog lansiranja pratiš jednim okom metu prije na mini mapi u pokušaju predviđanja gdje će bit kad torpeda stignu do nje.

Postotak pogodaka torpeda mi je 12% s njime, što se smatra jako visoko. Jao što ću tek radit kad skupim bodova za Concealment Expert skill...

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Raspisali ste se o toj Pensacoli, imam je researchanu, morat ću je kupiti.
Po meni, ne vidim odakle ljutnja prema tom brodu. Svaki CA je ploveća citadela, neki više neki manje u zanemarivim razlikama. Najveća mana joj je brutalno loš concelment i zato kad te svi vide prvo deru po debi. Ako se igra prema prednostima broda, ima dosta ljudi (uključno samnom, Smokijem itd) koji su oduševljeni brodom, čak i iznenađeni koliko je dobar performer nakon prognoza koje slijede poslije Clevelanda i po forumima od ekipe koja se razmazila s njime. Toliko da sam prodao Clevea jer me to HE spamanje ne interesira više - kapetan je sad na Nope Orlanu.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Kad koristis replay, doslovno je replay svega sta si radio ingame. Znaci svaka rotacija misa, chat, zumiranje, ama bas sve.

Ovaj lik sta puca bez ikakva zumiranja il ima sjeban replay sistem, jer shelovi idu na drugu stranu od nisana il ima neki overlay za varanje.
Replayi znaju biti 'zbugani. Ovisno o verziji igre, ne radi torpedo indikator ciljanja, itd. Ne bi me čudilo da ni zoom ne radi kako treba u određenim verzijama igre jer još nisu službeno podržani.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.01.2016. u 09:57.
T}{OR je offline   Reply With Quote