Da, to sa T9 ekipom kad te MM stavi je borba za preživljavanje. Ali začudo, sve partije koje sam tamo igrao su dobro prošle bilo dobivene ili izgubljene jer sam tu ekstra oprezan i držim razmak od SVEGA. Nažalost, sa T8 Nope Orlanom je to svakodnevica.
Fali mi još sića do 14. boda na kapetanu s Pepsi. Razmišljao sam dal presložit ga za
Concealment Expert kad dođem do 15. boda ali s njime su
Expert Marksman i
Incoming Fire Alert skillovi koji život znače. Tako da najranije sa 17 bodova mogu ubost taj skill što ću najvjerojatnije i napraviti. A onda
Expert Loader ili
Situational Awareness ovisno o dojmovima sa CE-om.
Za sada još uvijek mislim da mi je
Expert Loader korisniji. Primjer situacije iz partije koju smo igrali neki dan Smoki, Mitra i ja (7-8 killova IIRC sve skupa): Fault Line mapa, radimo prodor po istočnoj strani kroz onaj uski tjesnac. Dominacija je, pa su samo 2 baze i manje su šanse za DD u tom prolazu. Jedan po jedan nam izviruju i istom brzinom padaju ko muhe - Fururaka, Nurnberg, Furutaka dok prolazimo bez izgubljenog HP-a kroz prolaz i dolazimo protivniku na bok. Taman prije nego što smo izašli, vidim nasukanu Pljeskavicu a imam AP napunjen (spota ju Mitra u Kievu). Odmah prebacujem na HE i za 10 sekundi sam spreman za udijelit mu punu salvu čim izvirim iza otoka, da me nije Mitra zamolio da mu prepustim kill.
^^
Kakava je to samo partija bila. Mitra i ja rješili Furutake s time da sam obje udjelio sve skupa 5 citadela a Smoki one-shotao Nurnberga čim je izvirio (strpljivo je čuvao salvu sa Coloradom).