View Single Post
Staro 04.01.2016., 14:14   #1143
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Da, to sa T9 ekipom kad te MM stavi je borba za preživljavanje. Ali začudo, sve partije koje sam tamo igrao su dobro prošle bilo dobivene ili izgubljene jer sam tu ekstra oprezan i držim razmak od SVEGA. Nažalost, sa T8 Nope Orlanom je to svakodnevica.

Fali mi još sića do 14. boda na kapetanu s Pepsi. Razmišljao sam dal presložit ga za Concealment Expert kad dođem do 15. boda ali s njime su Expert Marksman i Incoming Fire Alert skillovi koji život znače. Tako da najranije sa 17 bodova mogu ubost taj skill što ću najvjerojatnije i napraviti. A onda Expert Loader ili Situational Awareness ovisno o dojmovima sa CE-om.

Za sada još uvijek mislim da mi je Expert Loader korisniji. Primjer situacije iz partije koju smo igrali neki dan Smoki, Mitra i ja (7-8 killova IIRC sve skupa): Fault Line mapa, radimo prodor po istočnoj strani kroz onaj uski tjesnac. Dominacija je, pa su samo 2 baze i manje su šanse za DD u tom prolazu. Jedan po jedan nam izviruju i istom brzinom padaju ko muhe - Fururaka, Nurnberg, Furutaka dok prolazimo bez izgubljenog HP-a kroz prolaz i dolazimo protivniku na bok. Taman prije nego što smo izašli, vidim nasukanu Pljeskavicu a imam AP napunjen (spota ju Mitra u Kievu). Odmah prebacujem na HE i za 10 sekundi sam spreman za udijelit mu punu salvu čim izvirim iza otoka, da me nije Mitra zamolio da mu prepustim kill.

^^
Kakava je to samo partija bila. Mitra i ja rješili Furutake s time da sam obje udjelio sve skupa 5 citadela a Smoki one-shotao Nurnberga čim je izvirio (strpljivo je čuvao salvu sa Coloradom).

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 04.01.2016. u 14:22.
T}{OR je offline   Reply With Quote