View Single Post
Staro 04.01.2016., 11:45   #1142
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Kak popiješ chat ban? Previše reportova?

Da, ne smiješ se izlagati BB-ima nikako, ali ostalo čist uredno tenkira i tu i tamo prođe koji rush na BB-a jer te teško pogoditi kad si "na nož". Meni odličan brod, uživam skoro u svakoj partiji s njime. Najviše kad sam najviši tier = seal clubbing.

Drago mi je čuti. Jest "staklena" ali AP udara ko mazga, pogotovo sa zadnjim upgradeom topova. Isto kao Koni, ako si nagnut dosta toga i odbije bez primljene štete. BB-e ne gađat bliže od 15-13 km, jer na tim udaljenostima im lako izbjegneš salvu. Ako pak završiš pre blizu BBima, na udaljenostima ispod i oko 5-6 km onda je pak bolje pokazat bok radi overpena. Tako kažu. To sam samo jednom isprobao protiv Nagata dok je još bio 0.5.1 patch sa Citadel bugom. Na 5 km smo se mimoišli na mapi Fault line. Sprašio mi je salvu u bok za fini overpen i skinuo 1/3 HP-a i ubio motor. Ali sam ga ja zapalio taman nakon što je potrošio repair tako da je minutu kasnije izgorio. Nisam isprobao odnosno našao se u takvoj situaciji u trenutnoj verziji igre.

Mani osobno najdraži brod, nadam se otključat taj zadnji skil da mu spustim concelament na normalnu razinu jer je to glavni razlog što ga ekipa ne voli (prvog te vide i prvi si na nišanu). Čekaj samo kad citadeliraš BB po prvi puta...
Taj concealment skill na Pljeski i Pepsiju nikako dočekati hehe Ovo sa jednom salvom u pepsija sam više mislio na situaciju kad te baci sa t9 BBima....to je onda pucaj i bježi kolko možeš i ako možeš...
Inače prva partija s Nagatom i roknem 2 komada (jedan Colorado, jebiga nisi bio ti u njemu haha) i treći mi ukradu. Brod je odličan i više mi se sviđa od Fusoa. Za Colorada ću još vidjet. Ako uzmem opet premium onda ga možda izgrindam. Ali NM ne prodajem.
Tvrdi je offline   Reply With Quote