View Single Post
Staro 03.01.2016., 22:55   #1139
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Porota je još uvijek vani vezano za taj AFT nerf, ili ima nekih novosti?
Nema novosti ali brijem da će to ukinut. Vidjet ćemo.

Citiraj:
Ruski DD-i nerfani, a njemački CA lagano buffani (nema više gubitka motora & kormila čim netko kihne kraj tebe). Koni je sad OP brod u svom tieru i IMO najbolji T5 CA. Odnedavno imam i Demolition Expert na njemu: 11% šanse za vatru, roštiljam BB-e sve u 16, još ako uletiš u niži tier borbu ne mogu te ni topovima dohvatit. A AP pojede u 2-3 salve svaki T5 CA čim bok pokažu, a koji puta i "kroz nos".
Konig mi je možda i najdraži brod u cijeloj igri. Nema kaj ne može, AP, HE, torpeda....okretan, domet, sonar... samo treba pazit s izlaganjem jer nije neki oklop.

Citiraj:
Ako su ih već tako kastrirali, mogli su ruskim DD-ima smanjit concealment onda.
Ok je da su nerfali Kieva ali umjesto nerfa su ga skroz "ubili" i uz put još plejadu drugih ru DDova. Bitno da sam ja to grindao ko majmun i trošio XP i pare za premium vrijeme.

Citiraj:
@ Gnujko: imam osjećaj da ti Pepsi nije odbojna? Danas pao još jedan Kraken s mojom (6 brodova sveukupno).
Oh da! Brod je poseban. Roka APom ko od šale ali ako te uhvate sa salvom explodaš samo tako....uglavnom, meni ugodno iznenađenje a uz neke tvoje savjete i preživljavam lakše....uglavnom poseban stil igre zahtijeva hehe Još učim s njom.....
Tvrdi je offline   Reply With Quote