Sretna Nova svim kapetanima.
@Thore - super slike. Vidim da svi šaljete skrinove (vrlo)uspješnih misija ali meni je veća fora podijeliti s vama katastrofe, pogotovo kad ja nisam kriv

. Jednu partiju s Fusom dakle...roknem Clevea i Furutaku i nađem se solo sa 3 Mutsukija (okružiše me). Pogledam listu igrača kad ono samo ja i CV ostali s naše strane a svi ostali naši mrtvi uključujući i dezorijentirane kretene u našim DDima koji su umrli u prvim minutama fajta a da prdnuli nisu. Torpedirali su me ko majmuna. To su ti zaboravni trenuci. BTW, Nagato samo što nije. NM ostavljam ali Fusoa se rješavam jel mi je NM za mrvicu bolji t6 BB a 2 su mi previše. Ne stignem sve igrat.
@Lun - svaka čast, pogotovo u tom brodu. Iako vidim bilo je malo i sreće s Atagom i Iowom, ali nema veze. Super skor. Mene frka preć na Mogami ali opet Myoko mi nije puno bolji od Pepsija (surplaaajz!) a bome isto je ploveća citadela. Malo manja ali....u zadnje vrijeme AP mu baš ne radi neki dmg...nisam jedini to primjetio. Za Mogami me hebu t8 troškovi...Ne mislim plaćati dovijeka premium acc a neznam kak ću s popravcima za Mogami...Koje topove i skillove si mu stavio? Valjda ove manje jel vidim da prašiš HE....