View Single Post
Staro 03.01.2016., 10:33   #2040
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Ne volim ih. Jednom sam imao seagate disk na reklamaciji, bio je ona prokleta verzija koja je imala FW grešku pa sam izgubio sve podatke uz ispravnu mehaniku diska, uvalili su mi noviji disk, al s duplo manje cachea...

Prošli ponedjeljak sam s bratićem kupio:

20k+

i7 6700k
hero 8
16 GB corsair
acer predator 27 gsync (6500 kn)...144Hz IPS
napajanje 500+ kn
evo850 500GB
980ti...i sad kupujem s bratićem, al se odmaknem jer sam gledao za poklon bratu, i ******** mi bratiću umjesto 980ti pokušava uvalit titan z (bratić se dvoumio između titan x i 980ti, kako sam mu rekao)...
i prodaje mu priču dvije procesora, bolja, dat će mu deal...

Dakle jedno 22k kn smo potrošili, ****nisu htjeli dat nikakav popust, nit stick nit niš...cash

Tak se ne posluje, ja kod njih neću niš više kupit, i jedini razlog zašto smo išli tamo je što su imali na lageru sve.

Da meni prodaju to o garanciji poslao bi im inspekciju samo tako.

S moje strane bojkot.
Popust rijetko mogu dati, ako i daju to je cca 1%, max 2%. Na tu cifru, da radi se o 250-400kn. Kao što je netko spomenuo, marže su zaista sramotne.

Super mi je tvoja izjava, išao sam kod njih jer su imali sve na lageru. Sumnjam da su imali sve, ali su vrlo vjerojatno nabavili sve isti dan.

ADM posluje već zaista dugo i uvijek su bili među najboljima s cijenama i da imaju lager. Kad pogledaš KONZUM ima veće marže u svemu. Ja potrošim 3k kn u KONZUMu pa nemam popust, šta sad ? Neću više nikad k njima ? Odem u petshop i potrošim 1kkn a debilna im politika neda da mi daju više od jedne naljepnice za popust sljedeći puta. I tek nakon 6 mjeseci mogu iskoristiti neki popust od npr 15%, a dotlem potrošim 6000kn. Dok neka bakica koja iz dosade dođe svakih 5 dana i potroši 100kn dobije za svaku kupnji jednu naljepnicu i ispada "vjerniji" kupac od mene. Jer ja ne mogu ići 5x mjesečno u petshop, nego jednom. Ili ste pogodili trenutak da nemaju ništa ili zaista u datom trenutku nisu mogli. (Sve ovisi, rijetko nedaju a da mogu)

Nema tu osjećaja, posao je posao, dobili ste što ste tražili. ADM inače voli poklanjati stvari kada ih ima, možda u tom trenu nisu imali. Pa ljudi su se i naknadno javljali tipa 30 dana kasnije, nakon što su kupili komp i ako je ADM nešto dijelio, a ovi su pitali, dali su im. Vidim sad dijele igre u vrijednosti 625 kn u svaku gejmersku konfu. To su počeli 24.12., barem po Facebook objavi.

http://www.adm.hr/external/igre/index.html

Pošalji im mail, zovi itd i garant će ti dat nešto, ako ne igre, rokovnik ziher.
Kad god imaju a da sam ja pitao dobio sam nešto i za manje iznose novaca.

Ništa te ne košta pitati... i volio bi stvarno da pitaš i da mi veliš jesi li dobio odheb ili sad kad naočigled imaju nešto za dijeliti, su ti dali nešto.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 03.01.2016. u 10:39.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote