View Single Post
Staro 30.12.2015., 01:12   #1824
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor MegaSkot Pregled postova
Full body 3 puta tjedno je nerealno i nepotrebno. Jedna grupa mišića jednom tjedno je dovoljno. Nemojte se ravnati po profesionalcima.

Ishrana i odmor...tek onda teretana.
Apsolutno ne. Jedna misicna grupa jednom tjedno? Racunaj da je to 52 treninga tog misica. Ako ides svaki put na trening. Ako. Osobno sam najvise napretka je u 3x tjedno i ogromnim kolicinama hrane. 2x tjedno svaka grupa je ok i kao neki stanard ali to mi je bilo malo. Tijelo je izvanredan stroj i ima toliko kapaciteta za oporavak i napredak a toliko ljudi to ne iskoristi niti malo.
Citiraj:
Autor Ninja_Zg Pregled postova
Meni osobno je Madcow 5x5 najdrazi okus tih 5x5 programa, a probajte se kloniti Stronglifts sajta kao ozbiljnog izvora informacija, frajer uglavnom prodaje maglu i rehasha sve sto je vec receno.

Nego ekipa, kakvi su vam ciljevi za 2016. godinu?
Taj 5x5 mi nije bog zna sta, a dosta njih radi to, nemam pojma, a nikad nikome nisam dao to da radi od svojih ljudi, sve ih trpam volumenom i intenzitetom dok ne proplacu hahah.

Ciljevi za 2016. Uh di krenuti... 230kg cucanj, 130kg bench press, 230kg deadlift na 75kg i svojih 19godina. Ponovno postaviti drzavni i europski rekord u kategoriji do 75kg i nakon toga se popesti u kategoriju do 82.5kg i isto napraviti u njoj. Nisam niti daleko od toga, samo da ostanem zdrav...

U biti, ovo nisu ciljevi za 2016 godinu haha to su ciljevi za sljedece natjecanje koje ce biti, ma nisu ni ciljevi, to cu napraviti!

Edit: @Mogy 3k zdrave hrane je ez pz, jebemu krusnu mrvu, meni je 4k odrzavanje. Nakon 7obroka clean fooda, ja moram jos jesti, ali nakon toga me biram sredstva, samo tamanim sta stignem haha...

Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 30.12.2015. u 01:20.
Toorop je offline   Reply With Quote