View Single Post
Staro 29.12.2015., 23:19   #7830
bELze
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2015
Citiraj:
Autor Sunbriel Pregled postova
Mi 4c ima 5" ekran sa 3080mAh baterijom dok RN2 ima 5.5" ekran sa 3020mAh. Dvije kompletno drugačije kategorije koje se ne mogu uspoređivati :S A tek ajfon i xperija nisu za usporedbu jer su 3-5x skuplji od drugih navedenih mobitela...
A što se tiče battery lifea na RN2, sa uključenim Bluetoothom, GPSom, syncom 4 mail adrese, WiFijev i Data uključenim mogu izvući >3h SOT u skoro 2 dana ili 4:30-5h SOT u jednom danu. Tako da ne znam... ako to nije solidno za takav mobitel, ne znam što je (moja prijašnja Xperija Z je mogla samo sanjati o takvih stvarima).
Osobno volim xiaomi i miui i za tu lovu su stvarno dobri. Kod RN2 sam skužio da ekran previše pije bateriju, al u tom cjenovnom rangu mislim da je teško naći bolje. Ja nisam ni blizu uspio izvući takav SOT ni sa jednim od 3 rom-a koja sam stavio i još sam samo jedan sim koristio? Mi4c mi se pokazao puno bolji, al zato i košta puno više i tu je ta razlika. I malo mi se previše grijao za moj ukus, al ne ko Sony xperia z3 na kojoj možeš palačinke radit
bELze je offline