slažem se, iskreno sa S6 nisam primjetio u stock varijanti neke promjene.. tek sa debloatanim xtrestolite dolazi do izražaja za 50% veća brzina bez zastajkivanja i tu je drugi kernel koji pruža bolji život baterije i vrhunske performanse..
samsung su vrhunski uređaji ali imaju užasan softver sa 125 beskorisnih aplikacija tak da ja odmah stavim neki custom.. na s5 sam imao xtrestolite i sad to imam i na s6 i mob leti.
fora je jer ima u sebi bežično punjenje a kineski stalak za punjenje za s5 sam platio 5 dolara i radi super sa s6 pa ga ne trebam uštekavat..
S6 je tanji a i lakši čini mi se ali jako je loše što otraga ima glatko staklo.. s5 ima onaj gumirani poklopac koji gotovo da ne može iskliznuti iz ruke. a s6 ima to staklo koje klizi ko led..
da nema zabude, ne koristim nikakve maskice jer staviti premium dizajn mob u silikonsku gumu je ko imati seks sa vrhunskim komadom preko 3 kurtona... blesarija.. jedino da je odozada staviti nešto što ne kliže..
UHD ekran se na oko ne kuži, kamera je nešto bolja i to je to.. da je gore neki snapdragon onda bi se tu dalo zvuć još više tuninga ali i taj exynos je vrhunski chioset.
sve u svemu da ženi nije krepao njen s4 i morao sam joj dati svoj s5, nebi kupovao s6.. ali morao sam..