View Single Post
Staro 29.12.2015., 21:49   #18
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Da, to su obični. Ako su originalni bili low esr, a izgleda da jesu po onoj tablici gore, ovi neće baš odgovarati. Na tvojem mjestu ja bi ih vratio, isprintao si onu tablicu za samxone i pitao ih da li imaju nešto od onih GK, GF i sl. serija.
Ako nemaju, traži dalje. Mislim da su neki samwha WL seriju imali.
Velim ti, ja bi onaj Panasonic FR uzeo i zakeljio ga kako god na ploču, bolje od toga u tevetronu nećeš naći. Da vidiš kako izgleda moj router iznutra, 4 SMD kondića su zamijenjeni običnima, vise na nogicama onako povaljeni okolo i stvar uredno radi
Pa jbt ovo će bit treći put da idem tamo opet radi zamjene, mislim nevjerovatno ko da kupujem tenk a ne običan kondenzator od 2 fucking kune koji oni ne znaju normalno rasporedit nego ovako od oka bace i sve živo krivo napišu. U elmatisu imaju samo elkove, dal možda da tamo rađe odem uzet il neš mislim ko kreten se osjećam već 3x idem u tevetron.
Jednog ili dva bi mogo nekako ukosit, imam situaciju di oko ovih dva drugih ima i keramičkih manjih pa većih ne mogu ga nigdje ukosit eventualno da ostavim ono 3cm nožice vani pa ga stavim, al to stvarno ne bi htio.

P.S
Da li je bolje naručit 20ak komada par tih šta najčešće budu u napajanjima nego se ovako zajebavat sa ovim našim prodavaonicama jer je po meni ovo stvarno neozbiljno. Kakva je marka Sanyo jel valjaju ti kondići šta, čitam malo po netu kažu da su oni u rangu panasonic i nichicon.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.12.2015. u 22:07.
Thermaltake je offline   Reply With Quote