Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Noup ipak izgleda nije (ne znam odakle mi ono), službena stranica im je out neko vrijeme, no spominje se od 48-76hz
http://www.vortez.net/news_story/aff...aoc_model.html
U svakom slučaju dobro za takvu cijenu
Ne znam koje su šeme za overclockiranje refresh ratea neki tutorial, tj. dali to može svaki, ali znam da sam vidio recenziju nekog high end modela gdje je "overclock" da uđeš u meni monitora i tamo samo povećaš raspon freesynca naspram tvorničkog i eto ti overclocka 
|
sad si me podsjetio...pc iz moj komp,stavio sam na hd 7950 ovaj pls samsung monitor pa sam ga ponovno overkloko onom već starom metodom...atikmdag-patcher-1.3.3 i onda cru-1.2
izvukao sam 75Hz,ide do 75Hz dalje nejde...monitor mi je bacio grešku na 78Hz mislim,onaj svoj dialog...HDMI ne podržava te Hz...recimo na 79Hz mi monitor poblesavi i počne bacat razne boje preko cijelog ekrana...
i sad ako netko kaže da se ne kuži 60Hz i 75Hz nije istina....evo prva razlika koja se vidi da ikone obični folderi u win 10 postanu na 75Hz svijetlije(prozornije) nego na 60Hz
sad sam opet u postavkama monitora HDMI Black Level postavio sa Low na Normal i sad je opet malo tamnije i više se detalja vidi kod tamnijih scena...sad ću ga držat na 75Hz monitor