View Single Post
Staro 29.12.2015., 12:19   #1118
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo da ne ispadne da non stop kukam kako su BBovi OP evo dvije zbog koji igram WoWs:

1. Kiev torpedo boat

Mapa ima 4 grupe otoka na sjeveru, jugu, istoku i zapadu (u dominationu baza A je na zapadnim otocima, C na istočnim, B u sredini mape). Zaboravio sam kako se zove ovaj mode, uglavnom dvije su baze, naša na sjeverozapadu, njihova na jugoistoku.

U ovoj partiji sam se zajebo u startu i krenuo kroz zapadne otoke i naletio na pensacolu i myokoa mislim. Moju su išli na zapad oko otoka. Tu sam već morao iskoristit smoke i okrenut se prema svojima i bježat. Moji su već zaobišli otok i skinu oba cruisera na koja sam naletio, tu su još bili 2 fusoa i 1 nagato koji su se kretali prema sredini mape.

Jedan fuso je zaostajao, pa smo ga podgrijavali ja i još dva cruisera, promptno je izgorio a da nije došao do sredine. Tu je nagato okrenuo prema jugu i otocima koji se tamo nalaze, krenem prema njemu s druge strane otoka i držim ga podgrijanim, i mislim ga torpedirat kad bude između dva otoka.

Dođem na planirano mjesto kad tamo Kongsberg na 7km, mislim si "piši kući propalo je". Tip me falije sa dvije salve i nestane iza trećeg otoka (tu se zajebao, da me stealth karao iza otoka bio bih mrtav).

Zalomim oko otoka, i krenem na nagata. Znao sam da ima 2 salva s kojima me može skinit, ako to preživim mrtav je. Pomazila me sreća i prednji salvo padne ispred mene, stražnji desno od mene jer sam taman skrenuo ulijevo da ga skinem desnim torpedima. Popio je dozu torpediranih vitamina i zaspao sa ribama.

Nakon toga krenem capat njihovu bazu, kad tamo colorado izlazi iz onih otoka na istoku (gdje btw ja u životu nisam sa BBom ušao). Valjda mu se svidila aleja torpeda pa je išao u razgledavanje. Sačekao sam iza jednog otoka da dođe na 5km, roknu speed boost i izronio ispred njega. Njegov salvo mi je proletio iznad glave, mislim da mi je zastave na jarbolu izbušio. Čista sreća.

On je isto večerao torpeda i otišao na počinak.

2. Mogami torpedo boat

Na ovoj mapi sa Myokom nisam znao šta da radim. Ili bih išao na C u pratnji DDa i molio boga da nema BBova gore (jer obično svi idu na jug, na A bazu) ili bih otišao na A i tamo iza otoka čekao DDove. Svaki izlet na B cap je značio sunčanje citadele i lov na dagnje.

U ovoj partiji su naši pametni DDovi otišli ili na A ili na C. Okuražen 10.5km detection rangeom mogamija krenem na B, i detectam Pensacolu i Myokoa. Myoko je bio pametan pa je uhvatio crtu, pensacola valjda nije imao detection captain skill, pa su ga BBovi riješili u dva šuta.

Krenem na jug sa ostatkom flote, na A, jer dolje su najbolje furke. Prvo sam skoro popio torpedo od tashkenta i to sam ih izbjegao parkiran bočno između dva salva, pa mi je tashkent sjebo top, a onda i NC citadelao. Mislim si super, još jedna partija u myoko stilu, mora da je do mene.

Skrenem na sjever između otoka i ispalim torpeda na nagata koji je trebao doći iza otoka, potopin nagata, za njim izleti myoko, njega izbušim 155ticama.

E sad, na jugu su 3 otoka, jedan veliki i dvije više kao hridi između koji je prolaz, tu se nasrao onaj tashkent i roka iz dima po meni. Mislim gotov sam, roknit ću torpeda pa ko hoće neka ih siše. Tashkentu je glava valjda bila u šupku pa mu se pridružio i torpedo. Nerf tunnel vision.

Krenem na B kojeg je valjda capao njihov Kagero. Već sam bio na 20% healtha i dosta sam štete napravio, pa mi je bilo svejedno hoće li me DD skinit ili ne. Kad tamo naša NC protiv njihovog colorada i NC. Ispalim 3 salve topreda na 12 km od NC jer je mudro odlučio ući u B cap, što je ravno tuširanju dok si feniraš kosu. Ispalim torpeda, detecta me kagero, popijem citadelu od NC, kojega je torpedirao i jedan naš DD. Da bi izbjegao DD torpeda NC skrene u moja, dobijem "It's just a flesh wound", gotova partija.

Za ova dvi partije se isplatio svih onih 20 u kojima me skine u prvih 10 minuta

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 29.12.2015. u 16:24.
Lun je offline   Reply With Quote