View Single Post
Staro 29.12.2015., 01:14   #7816
bELze
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2015
Da bacim jedan kratki review izmedju par mobitela koje sam koristio unazad 2 mjeseca! Znači, zadnjih godinu i pol do unazad koristio sam samsung galaxy s4 mini, a onda ostale navedene ( redoslijed je uzlazni, što znači 1 mi je bio najgori, a zadnji najbolji) :
S4 mini- ispod prosječan mob sa lošom baterijom i srednja žalost kamerom, al softverski zadovoljavajući.
xiaomi redmi note 2- dopadljiv smartphone,lijepog dizajna, osobno prevelik, sa odličnim softverom, ali sa razočaravajućom kamerom i očajnom baterijom ( promijenio 5 različitih rom-ova i bez lijeka).
iphone 5s- fantastičan os, kamera sasvim solidna, baterija kaska, ali ekran premali i cijena nebulozna.
sony xperia z3- očaran sa zvukom!! Stereo na front panelu daje fantastičan zvuk, ali preslab. Fenomenalno trajanje baterije, ali predugo punjenje. Glup smještaj power i volume buttona. Fantastičan ekran i snimanje 4k. Odlična cijena ( novi za 2000kn u t-... i na njuškalu)
xiaomi mi4c- vrlo lijepi i tanak dizajn. Updatean na eu rom 5.12.24. Jako dobra baterija ( 48h moderate use-a sa igranjem cca 1h). Kamera fantastična ( video focus umjesto caf staviti na tap).70k antutu. Softver extremno brz u odnosu na ove ostale ( jedino iphone je tu negdje).

Eto i tu sam stao. Ne mijenjam više, jer mi4c je to što mi treba
Imao sam problema sa twrp recoverijem i smrzavanjem, al malo truda i sve je riješeno. Za savjet i pomoć oko xiaomi mi4c me slobodno kontaktirajte!

Sretna Nova i

Evo toliko ukratko

Zadnje izmijenjeno od: bELze. 29.12.2015. u 03:39.
bELze je offline