View Single Post
Staro 28.12.2015., 16:27   #557
BundyR
Registered User

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Antoni0 Pregled postova
EVo link za Chuwi HI8:
http://shrsl.com/?~avet referal
http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-In...-p-980536.html ne-referal
Trenutno je prodatih oko 4000 i imaju ocjenu 4.7 i 87 dolara što je veoma povoljno
Tablet ima 2GB rama, Quad Core 1.33GHz,MAX 2.16GHz
Imam Chuwi hi8 cca 2 mjeseca i ja ga nebi preporućio,
Možda je bolje reći da trebate biti svijesni njegovih mana i ako s njima možete živjeti onda OK. Inaće kroz ruke mi je prošlo nekoliko različitih tableta počevši od ipada2, nexusa 7 (prve generacije), samsung taba ... i mogu reći da je za mene ovo najlošiji tablet koji sam imao (trenutno uz njega imam i prastari google nexus 7 i za ovog kineza to je space shutlle).
Dakle za mene glavni problem je katastofa od baterije. Prije kupnje proućio sam testove i pogledao reviewe i bio sam svijestan da je baterija preslaba (čak sam uz tablet naručio i novi Xiaomi power bank ). ali i uz "totalno" smanjivanje brightessa i korištenje tableta za čitanje i gledanje filmova preko lokalne mreže (bez igranja igrica i sl.) baterija traje prekratko.
Što se tiće grijanja tablet se stvarno dosta grije ali to i nije neka mana zimi jer se štedi na grijanju,a dok dođe ljeto vjerovatno će ovaj kinez i "crknut" .
"Dual OS" je također za mene veliko razočarenje i to se prije svega odnosi na Android dio koji je praktički neupotrebljiv (ekran, rezolucija, nenorija .....) dok su windoze 10 za mene još uvijek na tabletu ovakve veličine 50% lošiji OS od recimo Androida.
Pozitivne strane su svakako dobar ekran (ali koji zbog velikog gutanja baterije ne može doći do punog izražaja), cijena i licencirani office (licencu možete iskoristiti na laptopu ili desktop PCu ).
Dakle još jednom preporuka da negdje probate na 10 - 15 minuta ovaj tablet prije kupnje i možda se ipak odlučite za nešto bolje.
BundyR je offline   Reply With Quote