28.12.2015., 14:48
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor MikaHR
Povoljni rabljeni i5 je mit ;P
kao što rekoh, zemi taj 8300, za godinu, godinu i pol bi se moglo naći podosta dobrih ploča na tržnici (kada izadje zen) i onda ako hoćeš ubodeš bolju ploču i pukneš ga na 4,4-4,6 bez beda (ako treba)
On troši brdo ako imaš svih 8 jezgri na 100%, što se u igrama još nije desilo.
Neke igre pate na visoke frekvencije (pretežno single thread igre) i može biti značajnih dobitaka AKO je proc usko grlo (4,2 vs 3,7). To budeš morao sam isprobati. Manje više sve novije igre mogu iskoristiti nekoliko jezgri a neke i svih 8. Tako da si naštimaš po vlastitim potrebama.
I Nybelung zna što priča, uzimat DS3P je pretakanje iz šupljeg u prazno ;P daklem nekako ide GA-970A-UD3P, M5A97 R2.0.(khm, bolje UD3P ;P) pa GA-990FXA-UD3 (po mogućnosti r 4.0 naviše). Još je i ona Biostarka u igri, ali pošto ju nitko nema pa da podjeli dojmove....
|
Mit! 
Ma mislio sam da ima na tržnici neki za 1100-1200kn Haswell uzeti i kupim za njega asus h81m-k,za 400kn,i to bi bilo tu negdje.Ali bolja mi je opcija 8300,najmanje petljanja.A bolja ploča ,kad bude na tržnjaku neka,uzmem i riješeno.Hladnjak mi je ionako zvijer!
Ne znam za ovu Biostarku plus,mislim da je više nema u Linksu.Da ima uzeo bi je bez razmišljanja.
|