E Thor,ove slike Colorada sto smo igrali su odlicne

Ugl,mali osvrt na Carolinu... Stock mi je, imam samo motor,upgrade mi fali onaj zadnji od 2 milje,sto jos skupljam(citaj,ne zelim prodat Colorada).... Sto Thor kaze,taj brod nije za bjezanje,zadnja kupola moze nanesti dosta stete ali ipak su samo 3 cijevi u pitanju,ali ima i to svoje neke cari,brod ima u najmanju ruku cudne kuteve gdje moze koristiti sve kupole,i to upareno sa njegovom maks brzinom i ruder shift modom ti omogucuje da kad ides nosom na neprijatelja,neki "Pepsi" stil igre,ispucas sve kupole i onda zatvaras kut okrecuci nos direktno na neprijatelja,reload je ispod 30 sekundi tako da mi je prosjek 50 hitova po borbi. Ima svojih trenutaka,citadela Tirpitza,i nesto sto sam jucer uspio,sto s nijednim nisam jest Devestating strike na Amagija (2x citadela),i 3x Citadela na Izumo (70% Hp),lik mi je na chatu srusio 100 bogova
Kad dobijem hull upgrade,bit ce mesnatija i agilnija ak sam dobro vidio,tako da sam jako zadovoljan kupovinom,ali taj sport kosta tako da ce Mexico,Colorado ili Mutsuki na bubanj

Pepsi moram ostaviti jel mi je jedini CA,Gnevny cu prodat nikad,mozda ni tad... Ovog Emdema cu prodat,daje 1+ milju creditsa

Ugl,Carolina mi je bas pravi pusher,ima range sa Gun fire control 23.3 km,¸i ne uzimam mod za 16% range jel ej useless,na toj udaljenosti pogodit nesto je 90% RNG 10% ciljanje,i najtromiji brod promjeni smjer dok to sleti. I umjesto spoting plane,fightera,i CVi ce razmislit prije neg ti pridju