View Single Post
Staro 28.12.2015., 11:44   #1105
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Colorado je definitivno zabavan brod, u to nema sumnje. Što se tiče nošenja s višim tierima - i sa New Mexicom sam potopio recimo Amagija, da ne velim koliko puta Colorado i Nagato.

Problem je Tirpitz. Taj brod jednostavno ima brutalan oklop. Sa svih strana. Čak i kad ti bok okrene nije ga lako probit - još mu nisam Citadelu našao. North Carolina i Iowa nisu dizajnirani za izdržavanje pogodaka 16" granata. Colorado je. Ali zato ima puno manje HP-a pa ti je to problem (manje od NM full otključan). Može se nosit, ali kao i sve drugo jako brzo pada ako se fokusiraju na tebe.

Prema svemu sudeći, slijedeća BB linija koju vozim su njemci. Taj Tirpitz (Bismarck free nadam se) je po meni idalan BB. Oklop i pozicija kupola / topova. Carolina kao i New Orleans, ne volim taj način igranja sa jednom kupolom straga - kad bježiš nemaš dosta vatrene moći, a čim okreneš bok gotov si.

Što se tiče MM-a, svi T8 su u lošijoj poziciji u odnosu na T7. S T8 si često najniži tier jer popunjavaš rupe T10 ekipi. Dok si s T7 u sredini. Prema dosadašnjem iskustvu s Pensacolom i New Orleans - s Pepsi sam češće najviši tier, dok sam s NO češće najniži. I tu leži problem T8, barem što se tiče CA. Dok ne isprobam Carolinu nemogu komentirati kako je sa BB.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.12.2015. u 12:12.
T}{OR je offline   Reply With Quote