View Single Post
Staro 27.12.2015., 23:28   #6107
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
da, ima nekoliko manjkavosti, nema gorila glass zaštitu, ali ima 5.1.1.
chipset nije tolko loš, neznam.. 64 bitni je, to je prednost..
a u stvarnosti nisam probao..
Pitanje je ako će dobiti ikakvu nadogradnju. Poznavajući Samsung, mogao bi vrlo brzo dobiti pedalu. Za S5 si barem siguran da će doći 6.0

Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Ma daj molim te, S2 ima najlosiji AMOLED koji sam ikada vidio. Losiji je od loseg "obicnog" LCDa.
Sorry prijatelju, ali onda si ti ćorav. Ekran na galaxyu S2 nije neko cvijeće, ali kada se odabere drugačiji način rada, boje više nisu kričave i sve izgleda donekle dobro. Čitljivost na suncu je izvrsna, jedna od boljih i dan danas. Probaj malo pročitati poruku na običnom lošem lcd-u. Moraš ući u zatvoreni prostor da bi nešto vidio.

Citiraj:
Autor imart Pregled postova
Sony je sjeban. Neki dan sam na Z1 mijenjao ekran. Ima 4 brtve. Osim toga, na original ekranu imas prozirnu foliju na kojoj pise sony i kad ju skines nema vise natpisa. Takvu slampavost nisam jos vidio. Mob je sve u svemu ok. Ali kad sam dvoumio izmedju S6 i Z5, prevagnuo je sams jer sony mobile lagano propada .
Ekrani na Z i Z1 su hmm, ne znam kako bih se izrazio a da nekog ne uvrijedim. U flagship su stavili takva smeća od ekrana, tadašnji S4 ih je pojeo totalno, po pitanju bilo čega.

explorer 4 je offline