Citiraj:
Autor imart
da, ima nekoliko manjkavosti, nema gorila glass zaštitu, ali ima 5.1.1.
chipset nije tolko loš, neznam.. 64 bitni je, to je prednost..
a u stvarnosti nisam probao..
|
Pitanje je ako će dobiti ikakvu nadogradnju. Poznavajući Samsung, mogao bi vrlo brzo dobiti pedalu. Za S5 si barem siguran da će doći 6.0
Citiraj:
Autor Rista
Ma daj molim te, S2 ima najlosiji AMOLED koji sam ikada vidio. Losiji je od loseg "obicnog" LCDa.
|
Sorry prijatelju, ali onda si ti ćorav. Ekran na galaxyu S2 nije neko cvijeće, ali kada se odabere drugačiji način rada, boje više nisu kričave i sve izgleda donekle dobro. Čitljivost na suncu je izvrsna, jedna od boljih i dan danas. Probaj malo pročitati poruku na običnom lošem lcd-u. Moraš ući u zatvoreni prostor da bi nešto vidio.
Citiraj:
Autor imart
Sony je sjeban. Neki dan sam na Z1 mijenjao ekran. Ima 4 brtve. Osim toga, na original ekranu imas prozirnu foliju na kojoj pise sony i kad ju skines nema vise natpisa. Takvu slampavost nisam jos vidio. Mob je sve u svemu ok. Ali kad sam dvoumio izmedju S6 i Z5, prevagnuo je sams jer sony mobile lagano propada .
|
Ekrani na Z i Z1 su hmm, ne znam kako bih se izrazio a da nekog ne uvrijedim. U flagship su stavili takva smeća od ekrana, tadašnji S4 ih je pojeo totalno, po pitanju bilo čega.