Citiraj:
Autor John Creasy
kako neki ljudi levate ovdje na forumu (ne mislim na tebe, samo si se malo izgubio u svim silnim preporukama).. ok, nemaš top grafu.. ali kupuješ procesor koji vidi čuda ne služi samo da bi mogao igrati današnje loše igre na high detaljima.. i ako ga već kupuješ, premda ti je i ovaj phenom kojeg imaš sasvim ok, kupi ono što valja.. a to je fx8300 za cirka 1000kn.. razlika u cijeni između 6300 i 8300 je 200kn.. nekom puno, nekom malo.. ali na kraju je beznačajna razlika s obzirom da ćeš kupit procesor sad i nećeš par godina.. a bit će ti žao za mjesec dana, što nisi pregrmio tih 200kn..
ista analogija kao u doba phenoma 2 x4 i athlona x4..
edit: nemoj gledat svoju karticu koju imaš.. ima pol foruma karticu kao ti, pa isto tako imaju nekog intela od 2500kn, a to je ono baš super kewl (osim onih kojima komp i nečem služi, osim da igraju igre)
|
Dobro,uzet ću 8300.Ako je bolji,bit će on.
Ustvari imam athlona x3 445,otključanog u phenoma II x4,ali nema l3 keša,tako da nije baš niti pravi phenom.Da imam nekog phenoma II ne bi niti uzimao novi,a sa ovom pločom sam ionako ograničen na 95w,što predstavlja problem pri nabavi nekog phenoma.
Hvala svima na preporukama,javim se u utorak kad dođe 8300!
I da,znaći najbolje da ostavim turbo uključen ,bez nekog overclocka,jer će mi on ionako potegnuti kad bude potrebno,ne?