Citiraj:
Autor emilblomsky
Pa dobro,onda niti 6300 nece biti los izbor za moju karticu,ne?Opet je 200kn manje,a i radi na malo visem taktu,a pitanje bude li meni trebale ikada jos dvije dodatne jezgre.Mislim sa stajalista da su igre prioritet!
Kod uzija mi je fx6300- 860kn,a 8300-1060kn
Sad sam zbilja u nedoumnici!
|
kako neki ljudi levate ovdje na forumu (ne mislim na tebe, samo si se malo izgubio u svim silnim preporukama).. ok, nemaš top grafu.. ali kupuješ procesor koji vidi čuda ne služi samo da bi mogao igrati današnje loše igre na high detaljima.. i ako ga već kupuješ, premda ti je i ovaj phenom kojeg imaš sasvim ok, kupi ono što valja.. a to je fx8300 za cirka 1000kn.. razlika u cijeni između 6300 i 8300 je 200kn.. nekom puno, nekom malo.. ali na kraju je beznačajna razlika s obzirom da ćeš kupit procesor sad i nećeš par godina.. a bit će ti žao za mjesec dana, što nisi pregrmio tih 200kn..
ista analogija kao u doba phenoma 2 x4 i athlona x4..
edit: nemoj gledat svoju karticu koju imaš.. ima pol foruma karticu kao ti, pa isto tako imaju nekog intela od 2500kn, a to je ono baš super kewl (osim onih kojima komp i nečem služi, osim da igraju igre)