@friper. Ne znam čemu je bio potreban osobni napad na mene. Potrošio sam kod njih 4000kn.
S Futurom sam zadovoljan, kada sam naručio je bila jedna (viša cijena) koja se za par dana spustila (mislim da sam naručio pred vikend) pa su na moj upit ipak spustili cijenu krajnje narudžbe.
Problem s grafičkom imam već jedno vrijeme a htio sam pitati kakva su iskustva, čeka li se po tjedan-dva, 40 dana itd.
Kako mi računalo ne radi bez grafičke (nemam zamjensku) trebam znati kako bi išlo. Također, ne znam što se događa s tim cijenama hardvera ali kada sam ja naručio tada je MSI R9 270x koštao 1570kn, FX 6300 879kn, Asus M5A97 R2.0 620kn...
Gledao sam i cijene umjesto da idu dolje sada su u prosjeku 20-30kn veće za iste komponente. A prošlo je skoro dvije godine.
U Futuri su mi rekli da bi sam morao snositi trošak do njih (Zagreba) i da nemaju te na stanju. Kako sam ja vidio, morao bi platiti poštarinu i onda bi dobio još goru karticu nego što imam tog cjenovnog ranga.
I što bi ti napravio u mojoj situaciji?
Ja i dalje imam problem s tom grafičkom, ventilator cvrči na većim brzinama (doista jako rijetko se poveća brzina ventilatora na toliku brzinu ali to nije to)