View Single Post
Staro 27.12.2015., 10:47   #1453
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne znam kakvu podršku ima Symbian danas. Ja bih isprobao dodati account gore i skidanje aplikacija prije kupnje. Znam da sam prije par mjeseci htio ponovno početi koristiti E72, pa nije išlo.

Xenon je jak, dovoljan da osvjetli dio prostorije koji se nađe u kadru.

Xenon ne može svjetliti dok snima video. On samo lupi jednom i onda se puni i tako ukrug.
zanimaju me samo karakteristike kamere, tipa dali ima panoramu, auto hdr, dali se može neki preset namjestit (npr fiksni shutter i fiksni iso... ) kao i dali postavke koje user namjesti se "upale" kod pokretanja kamere ili moram svaki put kopati po meniju da opet podesim? na canonu imam C na kotačiću pa kod paljenja pokupi moj preset.

dali mogu okinut sliku dok snima video?

nalazim recenzije na netu ali većina samo pokriva rezoluciju i objave slike, a ove manje korištene stvari koje bi meni trebale nitko o njima ništa ne kaže.

btw ima xenon flash za slike i ledicu za video, tako da dok se snima video se može upalit ledica (našao sma video na youtubu).

canon s90 je simpa mali aparat, ali vga video je dealbreaker. po danu i sa blicom su slike stvarno oštre (dok ne pređem iso 400) ali low light mu je tapija. veliki plus mu je doseg blica, ekipu od 10tak ljudi po noći sa 5-6 metara udaljenosti osvjetli kako treba.

ljudi govore da baterija traje full dugo, a moj nebi ni bio spojen na 3g i wifi tako da očekujem autonomiju od barem 4 dana, kao uostalom i sad sa e72.
jp_rv je offline   Reply With Quote