View Single Post
Staro 26.12.2015., 22:14   #137
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Nemojte me kritizirati što nisam odmah reagirala, molim vas, zahvalna sam vam do neba. I sad krenem na forum napisati zahvalu i nađem da ste me popljuvali. Ok.
Cijeli dan sam se jučer gnjavila s tom igricom jer nakon što smo napravili ono što ste napisali, bilo je sve ok, taj korak smo prošli, ali je ispalo da na mojem laptopu nema dovoljno mjesta na C disku, niti na D disku (imam particiju), a za vanjski sam dobivala poruku da je invalid. I tako sam se gnjavila premještanjem iz šupljeg u prazno, brisanjem što treba i ne treba, recikliranjem i kad sam si već sve u laptopu ispremiješala, prihvatio je instalaciju na vanjski disk.
Slavodobitno sam posjela klinca za laptop, a kad tamo, dobili smo poruku da su mi driveri za grafiku zastarjeli. Otišla sam na intel support, ali tamo je core2duo davno svršeno vrijeme.
I tu sagi nije bio kraj, jer sam danas skužila da sam obrisala nešto zbog čega sam ostala bez apsolutno svih mailova, a system restore nije pomogao. Tražila sam po netu kako osposobiti mail, naučila kreirati novi profil u outlooku i konačno su mailovi počeli stizati, a stare vjerojatno mogu zaboraviti.
Popodne smo imali goste i sad sam konačno sjela za laptop.
Nema nam druge nego pričekati prve radne dane da mu naš sistemac zamijeni postojeće windowse sa 64-bitnim, uz nadu da će integrirana grafika biti dovoljna. Ili to, ili novi laptop.
anita2 je offline   Reply With Quote