Coolpad sam platio 800kn polovni s njuskala.
Sad sam manje vise (manje vise jer trenutno ne mogu pronac citac microsd kartica za komp) spreman da probal fleshaiti tajmobitel.
Par stvari koje me brinu prije pocetka, koje bi volio rijesiti da ne podje opet nesto op zlu to jest da ne radikako treba.
- mislim da bi trebao iskljuciti negdje (mislim da tomoze i na webu) onaj restore podataka od aplikacija s googla - da mi sliucajno google ne posalje nekaj sto bas ne valja za gmail pa da mi onda ne rade notifikacije.
Jer sinoc sam napravio tvornicki reset - sd kartica od starog mobitela mi je inace unutra, i instalirao sam samo gmail, i moro sam apdejtat playstore. I prvih par mailova notifikacije za gmail su radile normalno i onda su jako brzo prestale... dakle banana
- isto tako nakon tog reseta opet mi je javljao onu media error, media process stopped, znaci galerija ne radi - sto je omozda povezano s time jer sam na SD kartici, sve slike gdje mi je kamera spremala, prebacio u folder u kojem ovaj obitel sprema slke (malo drukciji put, malo drukcije ime foldera). A i moguce da sam dodao jos jedan folder u tom folderu di ovaj mobitel sprema slike. oguce i da su ti google data, preferences za aplikacije, nesto sjebali...
- nemrem u ovom trenutku pronac USB citac kartica , da si formatiram tu kartiu na kompu (zaboravio sma na koji format da je formatiram?) Zašto - zato što sam jucer negdje pročitao citao da neke verzije kernela (ilia ndroida) na ovom mobitelu, produciraju soft brick kada se radi format kartice iz mobitela
- isto tamo, kada udjem u recovery mode, CWM 6.0.3.0, kad stisnem reboot, piše mi "root acces possibly lost, fix?" I onda ispod nimam samo No no no no no no no, i odnda "yes, fix root (/system/xbin/sys valjda), i ja sam uvijek stisno na to yes.
Eto vidite problemi i prije samog pocetka, pa molim savjet. Inae ja sma sklon omplicirat stvari jednostavno si nemrem pomoć, a kad je ovka nest jos samo po sebi malo komplicirnaije a nisma u tome iskusan, onda se izgube sati i sati s totalo neizvjesnim rezultatom.