View Single Post
Staro 26.12.2015., 13:43   #1085
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Da budemo iskreni, Mogami mozes citadelat kurcem. Cijeli brod je ogromna citadela, dovoljno puta su me pogodili od prove do krme i izbrisalo sav hp bez obrira na kut plovidbe.

Carrieri su sa novim sistemom resuplya aviona unisteni, samo ih igra tvrdoglava ekipa.
Glede BBa, vatra ili HE, zapali ga sa cruiserom il sa DDom, ako popravi zapali ga opet, itako si vecinom na 10+ km od njega i nema detekcije, pa neka se jebe sa 400mm topovima kad ne vidi metu a pozar nemoze izgasit.
Dobri cruiser igraci dodgeaju salvoe BBova ko od shale i samo ih loze. iChase i Ferdi sa Des Moinom il Zao-em imaju po 100k cistog fire dmga, Yamato, Montana, whatever, cisti masakr.
Normalno je da cruiser nema sta radit u dvoboju sa BBom, al hit and run il koristenje zaklona + dobro manevriranje im omogucuju da zive duze.

DDovi su easy mode do odredjenog tiera kad zracna premoc postane ogromna stvar, onda se izdvaja lurker od ubojice. Kad T10 Shima posere 15 torpeda na tebe u T8 rundi, dodgeaj koliko hoces, nece bit 1-2 torpeda pa opali repair, nego te cijeli spread uhvati kao area denial.
Imao sam runde sa 4 Shime u protivnickom timu, mi smo imali 3 Yamata i montanu i samo 2 DDa + cruiseri (nijedna shima), nismo im mogli nista.... Spread od 60 torpeda kao area denial je monstruozan, em imaju odlican domet (15-20km). Naravno da se takve runde izgube, jer oni vide Yamata il montanu sa 18km a ti njega sa 7km jos ako imaju kamuflaza skilove i sa manje. Ako nemas CVa da ih otkrijes, gotovo je.

Svaka klasa ima svoj counter, nijedna nije OP sama za sebe. Al vidio bi kako bi destroyeri losije igrali da nemaju aim indikator za torpeda nego leadaju mete odokativno.
slazem se upotpunosti

btw ovo bismark hood. Bismark je pogodio hooda snekih 12km. 8milja. Hood i princ su pucali s 20km unista 5min, dok njemci nisu poceli pucati

Princ nikad nebi hooda potopio niti ga probio. igra je trenutno sranje. HE spam naveliko pogotovo veci tier.
I carrier je smece..trebaju ih pojacat (veci dmg) ali puno duzi reload
rock00 je offline   Reply With Quote