Citiraj:
Autor GoodLooker
Update vezan za Openelec i M8S box (Amlogic S812). Jučer sam instalirao Openelec 6 na svoj M8S (generički kinez OTT/VENSMILE TV BOX) i radi besprekorno, osim..... što ne radi wifi. 
Sve ostalo radi stvarno ok, brz ko metak. Radi i bluetooth, čak sam upario PS3 bluetooth daljinac.
Dakle ako vam je bitan wifi zaboravite dok to ne isprave u novoj verziji roma, ako ste na žici imate Openelec koji radi potpuno ok.
Ako nekog interesira postat ću upute, flešanje je vrlo jednostavno, treba vam SD kartica i čačkalica. 
|
Vidio sam da postoji nekoliko neoficijelnih verzija openELEC-a, ali nisam se upustao u istrazivanje...
Oce li openelec raditi na svim amlobic 812 m8s playerima? Mozda bi ga trebalo otvoriti i vidjeti jel isti chipset?!
Koji je način povratka na tvornički firmware?
Citiraj:
Autor Prki
Pa koliko si ga platio da su ti opalili PDV?????
Meni moj stigao prije par dana i ništa poštar mi ga predao na ruke.
|
Pa 39$ ... to je onaj s akcije sto ga je Goodlocker linkao. 64kn pdv-a.
......
Glede m8s boxa
Player je bas brz do jaja. Malo ga steka originalni daljinac posto je IR, ali sa meLe f10 pici ko simplon.
Izbornici kodija su tecni, munjeviti i sve je vrlo brzo.
Probao sam najteze skinove i svi rade fenomenalno. Ostavlja dojam puno zesce pile nego sto je.
HDMI passthrough DTS i DD radi OK.
Jedino sto sam primjetio da ako se box podesi na 1080p/60 unutar Androida, tada unutar Kodija svako FFW/RW premotavanje radi refresh TV slike sto zacrni ekran. Ako se podesi na 1080/50 premotavanje je trenutno.
Bilo bi najbolje da u ponudi ima 1080/59, ali nema.
Ja cu radije ostati na Androidu, samo da mi je naci root da mogu dodati tih par sitnica