View Single Post
Staro 26.12.2015., 12:30   #1083
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
AP citadelanje je po meni na dobrom mistu atm, malo RNG zna zajebavat, ali ako hoćeš citadelat znaš već gdje i kako treba gađat. Mehanika citadele je ionako prejaka jer briše cruisere u jednom salvu, pa su cruiseri pogotovo na high tierovima u kurcu.

A problem sa pucanjem AP po cruiserima ispod 10 km je riješen sa tim da na malim udaljenostima možeš citadelat sa HE. Jutros sam odvalio mogamija u NC na 7 km sa HE shellovima. Dobio sam citadel hit, fire, otišli su mu motori, top i torpedo tube.

Ako su u partiji CV, BB i DD, BBovi su OP brodovi ako CV detecta DDove. Doslovce nemožeš ništa napravit ako CV prilijepi fightera na DDa. DDove čak i cruiseri mogu dobro counterat ako znaju šta rade. Po meni, BBovi trenutno nemaju konzistentnog countera.

Recimo colorado i NC imaju fenomenalan AA, doslovce pobrišu 2-3 squadrona prije nego ovi uopće bace torpeda/bombe. A i da popiješ koji torpedo imaš damage control (DC2 košta 22k kredita i OP je) i 4 heala sa repair partijem (sa T3 skillom).

Imam amagija i NC, T8 partije se pretvaraju u tko ima više BBova, u queue zna bit 2 CV-a, 60+ BBova, 10 cruisera i isto toliko DDova.
Lun je offline   Reply With Quote