Trebam pomoć.
Zamjenski ekran za ZTE V967s sto je stigao ne radi pa sam izgubio efektivno taj mob. 31. idem na jedan duzi put i sav samu pripremama za to i nemam bas mnogo vremena.
Buduci da nema u hrv novi ekran za kupiti, kupio sam si s oglasnika Coolpad F1 8297w. (ako tko ima slucajno ekran za ZTE nek se javi ima kupca)
Dobar mobitel (coolpad f1) al zakompliciralo mi se naravno. Primio sam ga sa ROM-om AOSP V4 leak 17, kernel je 3.4.67, kitkat 4.4.2
ali bezgoogle aps a meni treba gmail (i to da mu rade notifikacije - sad imam gmail ali nikakve notifikacije ne rade)
Istot ako javlja mi grešku "unfortunately media storage has stopped", a treba mi i kamera da mi radi u spoju s galrijom kako treba, a to sada zbog toga ne radi.
Da vam ne velim sta sam sve radio i izgubio više sati - nije mi se dalo jos i flesati novi rom jer sam vec ono izgubio volju i koncentraciju pratit sve te raznorazne upute.
Imali negdjeneki covjek koji bi htio uz naknadu na daljinu pomoci (preko skypa il slicno) da si ja flesham nekki dobar rom za taj mobitel, da ima gapps, to jest gmail, i da to sve radi kao treba?
Jer evo ja nisma siguran ni da cu sutra tokom cijelog dana to uspjeti a zbilja nemam vremena ni zivaca više da se bakćem s tim. (na ZTE-u mi je to nekak lakše išlo a i imao sam više vremena)