View Single Post
Staro 26.12.2015., 02:51   #1
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Paladins(MOBA/FPS)

Citiraj:
Paladins is an upcoming videogame title developed by Hi-Rez Studios, creators of the MOBA SMITE. The game is rooted in a colorful sci-fi fantasy setting featuring Champions, playable characters that have their own unique fire-function and abilities. Combat in Paladins is also nearly entirely skillshot-based, meaning projectiles can be dodged. Although each champion has its own personality and core abilities, to get around Paladins' much larger wide open Maps the real character variation comes from a deckbuilding Cards System that augments a champion in different ways.

Njihova stranica: http://www.paladins.com/
Video(predstavljanje igre): Paladins
Dodatne informacije: 1.
Beginner's Guide: Link(sve što trebate znati)
Usporedba Paladins i Overwatch-a(ako nekoga zanima)

Danas sam naletio na ovu igru. Beta je počela 17.11. Slična igra Overwatchu, ovdje imate i razne karte koje vam pojačavaju moći u tijeku gamea te ih birate svakih par lvl-a te ih možete sami craftati. Čini se fora koncept Danas sam se tek upoznao sa igrom tako da moje isprike u nedostatku još korisnijih informacija Izgleda ovako na prvu da su uzeli ideje iz Hearthstone-a i Overwatch igre i spojili je u jednu igru, ali oni kažu da je igra već u razvoju više od 1. godine Dobio sam key od jednog streamera pa ću je danas tj. sutra zaigrati malo. Btw, bitna razlika između Overwatcha i ove igre je to što će Paladins biti f2p igra

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.12.2015. u 03:33.
Mogy je offline   Reply With Quote