1. Živiš u zabludi, jer sam ja online (druga FPS igra je u pitanju) trga neke ljude po mapi, zbog njihovog visokog pinga (a imali su duplo jači hardwer).
U komandnoj liniji (otvaranjem "konzole" i upisivanjem odgovarajuće komande) je bija istaknut PING u gornjem desnom dijelu ekrana (poput FRAPS countera).
Tad sam bija na B.netu, i većina ekipe s nižim pingom je bila među prvima s rezultatom, dok je ove s jako niskim pingom (ali ne dovoljno loš za kick sa servera), spašavao samo dobar skill
Ok, ti se reka da ti je ping u redu, jel prosječan kao i većini igrača na serveru ili...?
Imaju li i drugi igrači na serveru te spikeove?
2. Te igre u multyu su puno hardwerski zahtjevnije (sa full popunjenim serverom), nego u SP kampanji kad AI, tj. botovi "trkeljaju" po mapi (linearno, skriptirano...) - valjda je sad jasnije, također minjaj video postavke same igre (skreši detalje) - ovo je bilo za pitanje kako testirat grafu
3. a ono "termini" tipa:
- u pozadini se "nešto" updejta dok igraš
- port forwarding na modemu
- game patchevi koji nekad više useru igru (doduše napisa si da nisi ništa instalira zadnjih par dana)
je po meni vezano za korelaciju Internet i FPS
4. koliko sam ja svatija ti si igra normalno bez problema sve do "jednog trena", si provjerija temperature da li su iznad normale ili sve kao i dosad, opterećenost GPU/CPU-a u igri ista kao i dosad ili, ako nisi formatira kompletan disk prilikom reinstalacije da nije ostalo kakve virusne gamade - probaj s više alata...?
Meći druge drivere za grafu, vidi koje drugi koriste za R9 280X i te igre.
5. makni s kompa desktop pic C. Ronalda u donjem rublju - možda pomogne