Citiraj:
Autor Manuel Calavera
|
Odličan pronalazak - odma ću Krešu zaposlit da mi ga dobavi
Citiraj:
Autor lobo64
Možda sam sitničav, ali prema fotkama u članku su različite konfiguracije hlađenja proca i provjetravanja kućišta:
-slike 16 i 17 push vent na procu, exhaust na kućištu
-slike 19 i 23 push-pull na procu, no exhaust
|
Kritike su uvijek dobro došle pa da pojasnim zašto je do svega toga došlo.
Konfiguracija je isporučena s push-pull setupom, a zbog jako malo dostupnog vremena koje sam imao pružiti konfiguraciji odmah nakon unpackinga sam se bacio na fotkanje. Nešto prije rafala testova sam jedan ventilator prebacio na ispuh da se podigne airflow i to se vidim u ovim drugim slikama.
S obzirom da se radi o showcase konfiguraciji koja je, ako se ne varam, u sličnoj varijanti bila izložena na Info Gameru nije ju sastavljao nitko iz PCEksperta nego je došla kao primjer povoljnog FreeSync setupa.
Citiraj:
Autor lobo64
Pošto u članku nema ni zuc o temperaturama ili OC-u, može nekakav komentar?
|
Citiraj:
Autor darkydark
S obzirom da ova konfiguracija nije, a i neće biti, dugo u rukama PCE tima nismo se bavili overclockom. No više o tome već sutra 
|
Nešto pretjerano igrati se s OC-om nismo imali vremena, a isto tako iz cijele priče su ispala detaljnija testiranja buke pa sam odlučio radije ne komentirati istu nego davati polovične informacije koje nisu nužno točne. Ili overclock odraditi ofrlje pa da ne predstavlja stvarno stanje stvari.
Koliko sam ja upoznat AMD je ovu konfiguraciju zamislio kao showcase svojih X4 Athlona i iako smo sami birali datum kada će ovaj tekst izaći - Krešo i ja smo odlučili napraviti jedno zanimljivo iznenađenje za PCE na Božićno jutro i malo ishitrit ovaj tekst
P.S. sve najbolje za blagdane i nemoj sutra zaboravit navratit na PCE 
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|